Studenti IV godine studijskog programa Računovodstvo i revizija su učestvovali na letnjem savetovanju koje organizuje IPC – Informativno poslovni centar Beograd u periodu od 15-18. jula 2015. godine na Zlatiboru.

20150717_113544

Tema savetovanja: „Novine i aktuelnosti u finansijskom, poreskom, računovodstvenom, budžetskom i pravnom poslovanju privrednih društava, javnih preduzeća i korisnika budžetskih sredstava“ je interesantna i korisna studentima za proveru i unapređenje znanja stečenih na studijskom programu Računovodstvo i revizija.

Trećeg dana savetovanja Prof. Dr Zoran Petrović je imao izlaganje i diskusiju sa učesnicima u okviru sledećih tem: „Sastavljanje i predaja konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2014. godinu“, „Ugovaranje revizije godišnjih finansijskih izveštaja za 2015. godinu“ i „Upravljanje rizicima privrednog društva“.

20150717_115053

Tokom savetovanja studenti su ostvarili kontakte sa računovođama, finansijskim direktorima, internim revizorima, učesnicima savetovanja, kao i sa predavačima od kojih su dobili pohvalu da vladaju aktuelnom regulativom u oblasti računovodstva i revizije.