Univerzitet Singidunum i Poslovni fakultet Valjevo drugi put organizuju takmičenje u okviru kojeg će učenici srednjih ugostiteljsko-turističkih i drugih srodnih i zainteresovanih škola imati mogućnost da prezentuju svoje ideje i poslovna rešenja na temu: Razvoj omladinskog turizma u Srbiji. U takmičenju mogu da učestvuju učenici od I do IV razreda svih srednjih škola i gimnazija.

 Jedno od polufinalnih takmičenja na nivou Srbije će biti organizovano na Poslovnom fakultetu Valjevo 17.03.2016. godine. Pored plasmana u finale takmičenja koje će se održati 25.03.2016. na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, učesnici se bore i za vredne nagrade u vidu putovanja i školarine na Poslovnom fakultetu Valjevo.

Grafika Takmičenje turizam

Cilj događaja je da vas ohrabrimo da se suočite sa realnim poslovnim problemima, pokažete stečeno znanje, razvijate kreativnost, odnosno da se po prvi put nađete se u ulozi menadžera. Takođe, želimo da naučite da je uz jaku želju i dobru ideju svaka zamisao ostvariva!

Prijave su u toku, a sve detalje i zadatak možete preuzeti u sledećem pozivu: Razvoj omladinskog turizma u Srbiji Valjevo.