Singidunum info je elektronski časopis studenata i zaposlenih Poslovnog fakulteta Valjevo. Nastao je sa željom da na jednom mestu sumiramo rezultate, podsetimo se najvažnijih događaja, podelimo utiske, predstavimo zanimljive i uspešne, pružimo mogućnost, pre svega studentima, da u okviru časopisa otvore svoj kutak sa temama o kojima žele da govore. Studenti, kao članovi redakcije ovog časopisa, uključeni su u pisanje tekstova i grafičku pripremu. Otvoren je poziv za sve zainteresovane koji žele da se priključe redakciji. Časopis će se objavljivati tri puta godišnje.

Singidunum info

ARHIVA:

Drugi broj časopisa „Singidunum Info“

Pred vama je drugi broj elektronskog časopisa „Singidunum Info“. Nakon prvog broja koji je obuhvatio pregled prošle godine, u ovom broju se podsećamo svih događaja koji su obeležili prve mesece 2016. na Poslovnom fakultetu Valjevo, predstavljamo uspešne studente, njihove rezultate, inicijative, hobije… Čitajte „Singidunum Info“!

Singidunum Info

Objavljen je „Singidunum Info“, prvi broj elektronskog časopisa studenata i zaposlenih Poslovnog fakulteta Valjevo Univerziteta Singidunum. Ideja pokretanja ovog časopisa je da na jednom mestu sumiramo rezultate, podsetimo se najvažnijih događaja, podelimo utiske, predstavimo uspešne, pružimo mogućnost, pre svega studentima, da otvore svoj kutak sa temama o kojima žele da govore. Prvi broj smo posvetili […]