Studenti završne godine Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum, studijskih programa Finansije i bankarstvo, Turizam i hotelijerstvo i Poslovna informatika, u pratnji profesora, prisustvovali su prezentaciji aktuelnih programa Fonda za razvoj Republike Srbije, Razvojne agencije Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje i Privredne komore Srbije na tematskom sastanku, održanom 22.05.2018. godine u Regionaloj Privrednoj komori za Kolubarski i Mačvanski okrug.
Poseta komori 1
Studenti su uzeli aktivno učešće u diskusiji o temama vezanim za afirmaciju i podsticaj razvoja preduzetništva, kreditiranju start-up i postojećih biznisa, kreditnim linijama i programima podrške, kao i o temema vezanim za usluge i aktivnosti Privredne komore Srbije.
Poseta komori 2
Predstavnici organizatora, Regionalne privredne komore Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga, posebno su pohvalili značaj prisustva studenata i zainteresovanost mladih i obrazovanih ljudi u razvoju i afirmaciji preduzetništva i programima podrške državnih institucija.