U ponedeljak 26. novembra studentima Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum u Valjevu Draško Jović, regionalni menadžer za životna osiguranja,  prezentovao je poslovanje osiguravajućeg društva DDOR Novi Sad.
DDOR1
Studenti su imali priliku da čuju detalje o trendovima u poslovanju osiguravajućih kuća i o tržištu finansijskih proizvoda koja osiguravajuće kuće nude. Ukratko je prezentovan istorijat i razvoj DDOR-a Novi Sad, od osnivanja pre oko sedam decenija, do današnjih dana, kada su postali deo globalne osiguravajuće grupe, italijanskog Unipola, koji uspešno posluje na nekoliko kontinenata.
DDOR3
U Srbiji imaju razgranatu mrežu poslovnica i 1.400 zaposlenih.
U drugom delu prezentacije, studentima je prezentovana pozicija – agent u osiguranju, i data je mogućnost da u direktoj komunikaciji sa menadžerom osiguranja razreše sve nedoumice o zaposlenju u sektoru osiguranja, obukama, o mogućnostima za zaradu itd.
Zainteresovani studenti našeg fakulteta koji žele da rade u sektoru osiguranja, mogu se javiti (poslati CV) na mail profesora: dranisavljevic@singidunum.ac.rs i njihov CV će biti prosleđen DDOR-u Novi Sad.
DDOR2
DDOR4