U organizaciji Narodne banke Srbije, na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija u Valjevu, 13. novembra 2017. godine održan je kvalifikacioni turnir u društvenoj igri Monetura.

Monetura Singidunum Valjevo

Na finalnom turniru, koji će biti održan sredinom decembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu, sa studentima drugih fakulteta snage će odmeriti naši najbolje plasirani studenti: Tanja Jovanović, Bojana Bogdanović i Katarina Barzetović.

Monetura Singidunum Valjevo3

Predstavnici NBS su izrazili zadovoljstvo što studenti našeg fakulteta već više godina zaredom uzimaju učešće u ovom takmičenju i što pokazuju dobar plasman takmičeći se sa kolegama drugih srodnih fakulteta iz univerzitetskih centara širom Srbije. Tom prilikom troje najbolje plasiranih studenata dobiće nagradu u vidu dvomesečne letnje prakse u sedištu NBS u Beogradu.

Monetura Singidunum Valjevo8

Monetura je društvena igra koja predstavlja funkcionisanje Narodne banke Srbije u uslovima održavanja kontrolisane inflacije putem kreiranja i sprovođenja monetarne politike u odnosu na konkretne situacije i uticaje.

Monetura Singidunum Valjevo5

Monetura Singidunum Valjevo4

Monetura Singidunum Valjevo2