Sanja Lukić

sanja-lukic

Sanja Lukić

Moj izbor je Poslovni fakultet Valjevo

Ja sam Sanja Lukić, završila sam osnovne studije na Poslovnom fakultetu Valjevo, obrazovni profil Finansije i bankarstvo. Razvoj ličnih i profesionalnih veština sam nastavila kroz master studije na istom obrazovnom profilu na svom fakultetu. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na Poslovnom fakultetu Valjevo. Institucija na kojoj radim sprovodi osnovne i master akademske studije kako iz oblasti ekonomije – računovodstvo i revizija i finansije i bankarstvo, tako i iz turizma i hotelijerstva i poslovne informatilke. Moj posao je baziran na radu sa studentima u okviru procesa sprovođenja vežbi, radionica i drugih vrsta stručnih predavanja. Svakodnevno učestvujem u organizovanju i sprovođenju časova i vežbi iz predmeta koji su usko vezani za oblast ekonomije i finansija, kao i održavanje raznolikih konsultacija i radionica sa ciljem da se studentima pruže što kvalitetnija teorijska i praktična znanja.Koje veštine i znanja koja ste stekli na fakultetu su Vam bila najznačajnija u poslu koji radite?

Na fakultetu sam stekla brojne veštine koje su mi u velikoj meri koristile u poslu koji sada obavljam, a posebno bih istakla značaj veština prezentovanja i komunikacije sa drugima jer je za posao predavača jedna od ključnih stvari sposobnost da svoje znanje uspešno i razumljivo prenese studentima.Vaša poruka našim Alumnistima.

Treba neprekidno učiti i raditi na sebi i razvoju svojih ljudskih i profesionalnih veština jer je to jedini pravi put ka ostvarenju ciljeva i izgradnji uspešne karijere.