Manifestacija Kolubarski sajam vina održava se peti put u petak, 13. maja od 12 časova na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija, Univerziteta Singidunum u Valjevu.

Manifestacija Kolubarski sajam vina se tradicionalno održava od 2015. godine na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija.  Samu inicijativu za organizaciju ove manifestacije predložili su studenti koji su i glavni organizatori, uz podršku Fakulteta i Turističke organizacije Valjevo.

Ciljevi manifestacije su afirmacija, promocija i predstavljanje vinara i drugih izlagača iz čitavog kraja, ali je i održivost projekta svakako bitna jer stvara mogućnost za buduću saradnju izlagača i aktera u turističkoj delatnosti.

Učešće je potvrdilo 16 izlagača, a ove godine osim vinarija, prisustvo će upotpuniti i drugi izlagači poput destilerija, medenjaka, mikrobilja koji će predstaviti svoje proizvode na Sajmu. Izlagačima je osim besplatnog izlagačkog mesta obezbedena prodaja svojih proizvoda, kao i prostorija za Business to Business sastanke, dok posetioce osim kupovine i degustacije očekuje i zanimljiv celodnevni program.

U okviru ovogodišnjeg Sajma, posetioci će imati priliku da uźivaju u umetničkom programu CZNTK „Abrašević“ i muzićkoj tački studenata Fakulteta. Posetioci će moći i da se zabave uz interaktivne igre, ali i da osvoje vredne nagrade učestvovanjem u njima. Da bi upotpunili celokupan doživljaj, posetioci i izlagači će imati priliku da čuju zanimljiva predavanja o vinu.

pozivnica-mejl-footer-soc-media