Studentkinja Poslovnog fakulteta, Blagojević Jelena je 28. Februara otputovala na takmičenje u modernom baletu. Takmičenje pod nazivom Dance Open 2015.je održano u Beču i zajedno sa svojom grupom, igrala je u kategoriji seniora koreografiju savremenog plesa pod nazivom „Radioactive“.
Konkurencija je bila velika i spremnost takmičara na visokom nivou, ali je ona kao i na predhodnom takmičenju u Pragu, uspela da opravda očekivanja svih koji su je ispratili, bili podrška i pozeleli joj sreću. I ovog puta, donela je u našu državu jos jednu zlatnu medalju.
Osim grupe sa kojom je i sama nastupala, na takmičenje je krenulo ukupno pedeset balerina Plesnog kluba „Atena“ iz Uba, među kojima su i najmlađe pokazale svoju sposobnost i veštinu igranja. Takmičile su se kako u formacijama, tako i u kategoriji parova i solista, gde su osvojena treća, četvrta i šesta mesta, među brojnom konkurencijom.
Sa osmehom na licu, Jelena je rekla: „Ponosna sam na Plesni klub, na sve balerine našeg kluba, na našu nastavnicu Jasminu Stančić, bez koje ne bismo sve ovo uspeli i naravno, ponosna sam na sebe.
Hvala svima koji su nas podrzali i veliko hvala Poslovnom fakultetu u Valjevu i svim profesorima na bezgraničnom razumevanju i uvažavanju mog posla.“

Nakon takmičenja u Beču, usledilo je državno prvenstvo u Nišu( SAPO Šampionat ),25. maja, gde je Jelena takođe osvojila prvo mesto i direktno se plasirala na sva naredna takmičenja koja će se održavati u raznim gradovima Evrope. Sa svojim koleginicama, zauzela je mesto državnog prvaka Srbije.
Trenutno radi na pripremi letnjeg koncerta Baltetskog kluba, koji će se odrzati u Ubu u toku letnjeg raspusta, a Jelena se nedavno odazvala pozivu da svojom igrom upotpuni predstavu „ U potrazi za dušom“, koja je izvedena na Ubskim večerima, a muziku za predstavu je komponovao Vladimir Đenader, profesor klavira i direktor muzičke skole u Ubu.
Dok kreću pripreme za kratak odmor, već su spremni i planovi za sledeće takmičenje koje će se održati u Parizu, u aprilu 2016.godine.
„Još jednom, hvala svima koji me podržavaju i uz mene su. Bez Vas, ne bih sve uspela. Sva prva mesta, druga , ili treća, i sve medalje, zlatne, srebrne, ili bronzane, sve su to NAŠI uspesi.Pored zahvalnosti celom Poslovnom Fakultetu, dekanu, profesorima i svima ostalima, želim da se zahvalim svojim kolegama koji su mi pruzili podršku i verovali u mene, a oni će se već sami prepoznati.“