Još jedna grupa studenata našeg fakulteta je otpočela Erasmus+ razmenu na partnerskim univerzitetima našeg fakulteta. Tri naša studenta tekući zimski semestar provode na Univerzitetu u Mariboru: Jelena Marković na fakultetu za turizam, Vidoje Isailović na fakultetu za zdravstvene nauke, a Milica Vuksanović na pravnom fakultetu.

Studentkinja Nevena Ilčešan do februara naredne godine boravi na univerzitetu Hajnrih Hajne u Dizeldorfu na fakultetu za poslovnu ekonomiju. Jelena Tomić i Đurđa Rakić, studentkinje turizma, provode svoj semestar na DHBW Ravensburg, Nemačka. Sa ovog univerziteta su nam upravo stigle i fotografije raznih aktivnosti koje su za trenutnu grupu njihovih međunarodnih studenata organizovane.

Svima im želimo veoma uspešno i lepo međunarodno akademsko iskustvo.

Stižu pohvale za naše studente

Već nakon par nedelja stižu pohvale za naše studente koji se nalaze u Nemačkoj. Profesorka studijskog programa Turizam sa DHBW Ravensburg prenosi svoja iskustva i čestitke našem fakultetu na visokom obrazovnim i etičkim standardima koje su studenti pokazali. “Dve studentkinje koje sam upoznala sa Vašeg univerziteta mora da su samo odraz tih nivoa koje držite. Verujem da je ovo samo refleksija i čestitam Vam na svim vašim naporima pošto su postignuti rezultati zadivljujući”, napisala je ona.

Singidunum - međunarodna saradnja Ravensburg 3

Singidunum - međunarodna saradnja Ravensburg

Singidunum - međunarodna saradnja Ravensburg2

Singidunum - međunarodna saradnja