U periodu od 2. do 7. maja 2017. u Budvi je održana jubilarna Turizmijada, deseta po redu. Najveći kongres studenata turizma posetilo je trinaest studenata Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija. Naši studenti su imali priliku da se upoznaju sa svojim kolegama iz regiona, razmenjuju znanja i iskustva, ali i stvaraju nova prijateljstva.

Turizmijada 2017.

U okviru kongresa organizovana su predavanja sa akcentom na digitalni marketing, što je privuklo veliki broj studenata. Izuzetni predavači su održali zanimljive tribine, na temu digitalizacije i online marketinga, upravljanja prihodima i novim trendovima u ugostiteljstvu.

Turizmijada 2017

Ono što je svim studentima privuklo najveću pažnju jesu organizovane dnevne i noćne žurke, gde su imali najviše prilika da se bolje upoznaju i prošire krug prijatelja sa kojima se druženje nastavlja već na sledećem kongresu u Novom Sadu. Prema mišljenju naših studenata kongresi su jedinstveno mesto gde predrasude ne postoje i nije bitno odakle je ko, već da se dobro zabave.

Turizmijada 2017..

Sunčana Budva omogućila je studentima da uživaju i na sportskim terenima, gde su odigrane brojne utakmice između fakulteta. Dok se druženje nastavljalo na Torch-u, sa ekipom Medicinijade koja je bila odličan dodatak našim turizmolozima. Atmosfera je bila sjajna i kako kažu naši studenti “Odbrojavamo dane do naredne Turizmijade, jer toliko je toga da se dogodi i toliko je toga da se zavoli”, što i jeste dobro poznati slogan ove manifestacije.