“Pored uspešne nastavne realizacije studijskih programa, ova godina će na Poslovnom fakultetu Valjevo biti upamćena po nizu dobrih projekata. Međutim, ono po čemu smo prepoznatljivi svakako je drugačiji pristup nastavi, mentorski rad, poslovne simulacije, kreativna praksa, preduzetnički projekti. Dakle, obrazovanje koje ima svoju upotrebnu vrednost.

4-smanjena

Ostvarena je dobra međunarodna saradnja sa univerzitetima iz Nemačke, Holandije, Rusije, Mađarske i Slovenije. To potenciram zato što sa njima osim programske saradnje realizujemo i Erazmus+ projekte i na taj način povećavamo mobilnost studenata i nastavnika.

Teško je ukratko nabrojati sve aktivnosti koje su obeležile 2015. godinu, ali najvažnije je što svaka uspešna ideja, ostvarena saradnja, realizovan projekat rezultiraju željom da se radi i stvara više. Ovaj kolektiv je jedan odličan tim u kojem svako ima svoj doprinos.

DSC_4790

Naravno da nas i u 2016. čeka puno rada i novh ideja“, poručila je profesorka Olivera Nikolić, uz čestitke svim studentima, njihovim porodicama i članovima kolektiva povodom novogodišnjih i božićnih praznika.