upis2020 2 (1)

Poštovani maturanti,

zadovoljstvo nam je i privilegija što ste baš Vi pokazali interesovanje za neki od studijskih programa Fakulteta zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum u Valjevu.

Fakultet i akademsko obrazovanje mogu otvoriti mnoga vrata na putu Vašeg profesionalnog i ličnog razvoja, a zbog brojnih znanja, veština, poslovne ideje koju možete pokrenuti tokom studija, prijatelja, iskustava, putovanja i avantura studije zasigurno predstavljaju jedan od najlepših životnih perioda. 

Sada je vreme kada se susrećete sa jedne strane sa novim obavezama i zadacima predstojećeg završetka srednjoškolskog obrazovanja, a sa druge strane sa željama o budućim profesijama, životnim uspesima i važnim odlukama koje treba doneti.

Koristimo ovu priliku da Vas informišemo o upisnim aktivnostima, studijskim programima na našem Fakultetu u toku trajanja upisnog perioda, kao i o načinima njihove realizacije u situaciji pandemije virusa COVID-19 u kojoj se nalazimo.

Zdravlje naših studenata i bezbednost zaposlenih nam je na prvom mestu i poštujemo sve zakonske obaveze izbegavanja okupljanja i direktnog kontakta. To, međutim, ne znači da su fakultetske aktivnosti pauzirane, baš naprotiv.

moodle 400
meet app 400

Od samog početka prilagodili smo se situaciji i korišćenjem najsavremenijih metoda i alata elektronskog učenja koje koriste najbolji svetski univerziteti kontinuirano sprovodimo sve fakultetske obaveze. Iako nismo u istim učionicama, profesori i studenti upućeni su jedni na druge skoro kao u redovnim okolnostima kroz e-učenje, interaktivnu nastavu, predavanja u virtuelnim učionicama i sistem Stranica predmeta.

Studijski programi osnovnih studija

Za 14 godina postojanja Fakulteta uvek smo pratili savremene tokove obrazovanja, prilagođavali se trendovima i profesijama budućnosti i na taj način kreirali inovativne studijske programe koji su prilagođeni, kako potrebama studenata, tako i potrebama poslodavaca.
Svi studijski programi osnovnih i master studija akreditovani su od strane zvaničnih tela Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije.

Flajer 2020_002 (1)

On-line aktivnosti

Sve upisne aktivnosti i dalje su aktuelne i neometano se obavlju on-line. Svi budući studenti prolaze ove korake.

Za učenike koji su tokom svog školovanja bili odlični, pripremili smo posebne pogodnosti prilikom upisa u vidu budžetskog načina studiranja.

e ucenje 400x400
On-line prijava

Na našem sajtu popunite on-line prijavu i odaberite studijski program za koji se prijavljujete.

On-line biblioteka
Predupis

Poslaćemo Vam sve informacije i smernice o predupisu i materijale potrebne za polaganje prijemnog ispita.

ucim od kuce 400x400

Polažete on-line prijemni ispit za studijski program koji ste odabrali.

Besplatni programi za maturante

Mislimo da je ovo vreme socijalnog distanciranja idealno za usvajanje novih znanja i želimo da sa Vama podelimo neka nova znanja i zanimljiva predavanja i kurseve čime se možete uveriti u naše nastavne procese, te ćemo u narednom periodu organizovati besplatna predavanja i kurseve na koje se možete prijaviti.

Ostanimo u kontaktu

Verujemo da ćemo imati priliku da zajedno provedemo buduće akademske godine i da ćete se pridružiti zajednici sadašnjih studenata i diplomaca koji su prepoznali kvalitet naših obrazovnih programa, nastavnog kadra i poseban pristup svakom studentu.

Za sva pitanja i dodatne informacije koje budete imali, pozivamo Vas da nam pišete na mejl fzp@singidunum.ac.rs, ili se obratite našoj studentskoj službi telefonom na broj +381 14 292 610.

Želimo Vam da ovaj period iskoristite za prave životne izbore, ali i da uživate u putovanju do njih.

Sve najbolje,
Vaš Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija

facebook (1)
instagram (1)