U četvrtak, 24. novembra 2016. god. u poseti Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija bili su predstavnici Narodne banke Srbije koji su održali kvalifikacioni turnir za studente treće i četvrte godine u edukativnoj igri na tabli „Monetura“. Tom prilikom su odabrana tri najbolje plasirana studenta da zastupaju Fakultet na finalnom takmičenju koje će se sredinom decembra održati u Narodnoj banci Srbije u Beogradu.
1
2
Na finalnom takmičenju, pored našeg fakulteta, učestvuje još osam fakulteta iz zemlje. Tom prilikom troje najbolje plasiranih studenata dobiće nagradu u vidu dvomesečne letnje prakse u sedištu NBS u Beogradu, koja će im na svečanoj ceremoniji biti uručena od strane guvernera NBS.
3
Takođe, predstavnici NBS su za studente svih godina fakulteta održali edukativnu igru „Finansije za kasnije“ koja je osmišljena da obuči studente u načinu razmišljanja i vođenja ličnih finansija kroz svoj životni vek. Ova edukativna igra naišla je na veliko interesovanje i simpatije studenata.
4
6