Case Challenge je projekat koji će se desiti po drugi put ove godine u novembru mesecu u prostorijama Privredne komore Beograda​. Projekat je takmičenje studenata i takmičenje srednjoškolaca u rešavanju studija slučaja koje zadaju kompanije partneri i ima za cilj spoj kompanija sa mladim talentima i razvoj praktičnih veština učesnika.
Dešava se u prvoj polovini novembra, a samo finale događaja desiće se 02. decembra kada će finalisti dobiti priliku da svoja rešenja predstave kompanijama za koje su rešavali studiju slučaja. Cilj je da u saradnji sa partnerima kroz organizaciju niza edukativnih radionica doprinesemo stvaranju okruženja i mogućnosti za sticanje znanja i veština, u kojem će se mladi, srednjoškolci i studenti, podstaći na samostalno preduzimanje inicijative, kreativnosti, motivisati na donošenje poslovnih odluka i efikasno rešavanje poslovnih problema.

Devana Case Study - slika 1

Celokupan događaj je inspirisan motivima preduzetničkog buđenja, osvešćivanja, prepoznavanja šansi i prilika u privatnom biznisu, aktivacijom mladih, postavljanjem pitanja, rešavanjem nedoumica, kreiranjem odgovornog odnosa prema upravljanju novcem, preduzetničkim ponašanjem i privatnom inicijativom. Case Challenge će vam pomoći da saznate kako je raditi u velikim kompanijama i koji su to problemi sa kojima se one suočavaju. Kompanije koje će zadavati studije slučaja su vodeće u svojim oblastima, i to su Devana Technologies, Coca Cola, Delhaize, Tesla i NIS​.

Pored nagrada koje su pripremile kompanije, tu su i nagrade kojima je niz institucija i drugih firmi rešilo da podrži projekat.

Devana Case Study - slika 2

Ko može biti deo ovog projekta? Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja. Sve mlade koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu uz mentorstvo kompanija dolaze do najboljih rešenja. Prvi Case Challenge koji se desio u maju ove godine je spojio 90 timova, tj. 290 prijavljenih učesnika sa kompanijama partnerima.

Prijave za takmičenje su otvorene i traju dve nedelje. Sve informacije, detalje o projektu i forme za prijavljivanje možete pronaći na našem sajtu casechallenge.rs​.

Preuzmi odgovornost za svoju budućnost, prijavi se!