Takmičenje 2024 (Instagram Post) (4) (1)

 

Poštovani studenti,

Regionalni inovacioni startap centar i Poslovni inkubator našeg Fakulteta, pozivaju Vas da uzmete učešće u takmičenju u pisanju projektnih planova „Budi pokretač “ koje će se održati u četvrtak 11. aprila 2024. od 14 časova u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra Valjevo.

I ove godine, tema takmičenja biće iz domena poboljšanja života mladih i razvoja lokalne zajednice. Ohrabrićemo vas da razmišljate kritički, pokažete kreativnost i inovativnost i preuzmete ulogu inicijatora novih ideja.

Poziv je namenjen timovima srednjoškolaca završnih godina (III i IV) i studentima. Tim može imati najmanje 2, a najviše 4 člana.

Pre takmičenja očekuje vas uvodni/edukativni deo na kome ćemo predstaviti projektni zadatak, upoznati vas sa ciljevima, dati detaljna uputstva i neophodne informacije o uslovima i kriterijumima koje vaš projektni plan treba da ispuni u takmičarskom delu.

Zašto da se prijavite?
✨ Istaknite svoje talente i veštine
✨ Upoznajte inspirativne ljude iz svoje zajednice
✨ Osvojite sjajne nagrade!

Napomene:

  • Od članova timova se ne zahteva da poseduju znanja iz oblasti upravljanja projektima, menadžmenta ili ekonomije.
  • Tema takmičenja je definisanje i razrada predloga i plana projekta, a ne kompletno pisanje i upravljanje projektima. Kao alat za prezentovanje će se koristiti flipchart papiri.
  • Svaki tim će imati na raspolaganju računarsku i drugu neophodnu opremu. U toku perioda izrade predloga, timovi će raditi samostalno, a biće obezbeđena mentorska pomoć.

Prijave timova traju do 8. aprila 2024. u 12 časova ili do popune mesta. Prijave dostavljati mejlom na poslovniinkubatorvaljevo@gmail.com, uz navođenje imena učesnika/studenata, škole/fakulteta i naziva tima.

Preuzmite Poziv  

Ova aktivnost realizuje se je u okviru programa “Podizanje kapaciteta regionalnih inovacionih startap centara uz podršku naučno-tehnoloških parkova” koji Udruženje za istraživanje i razvoj „Poslovni inkubator“ sprovodi u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, na inicijativu Ministarstva nauke, tehnnološkog razvoja i inovacija, uz podršku Fonda za inovacionu delatnost.