U ponedeljak, 3.10.2016. godine, na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum upriličen je svečani prijem nove generacije studenata i studenata viših godina studija.

2

Nakon intoniranja himne studenata nastupio je orkestar Flautisimo Osnovne muzičke škole „Živorad Grbić“ iz Valjeva.

Studente su pozdravili prof. dr Olivera Nikolić, predsednik Fakulteta, prof. dr Branka Stamatović Gajić, dekan Fakulteta, doc. dr Filip Đoković, prodekan, prof. dr Zoran Jokić, rukovodilac Departmana za zdravstvo, doc. dr Marko Marković, prodekan za nastavu, doc. dr Ivana Damnjanović, rukovodilac Departmana za međunarodnu saradnju,  kao i Ana Gojković, predsednik studentskog Parlamenta.

1

Studentima su se predstavili i svi profesori, nastavnici i asistenti koji su brucošima poželeli dobrodošlicu i uspešan početak studija.

U toku prvog dana, organizovano je upoznavanje sa načinom rada fakulteta i studenti su, između ostalog, upoznati sa departmanima na kojima studiraju, predmetnim profesorima, elektronskim servisima, prostorijama fakulteta, mentorstvom i ostalim aktivnostima koje im se nude tokom studija.

Sve fotografije sa prijema studenata možete pogledati u Galeriji sajta.

3

5

6

7

8

4