Želite li da obogatite svoje akademsko iskustvo i steknete nezaboravne međunarodne kontakte? Imamo sjajnu priliku za vas!

U četvrtak, 11.4.2024. godine od 11:00 do 12:00, na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum u amfiteatru 42, studenti imaju priliku da saznaju sve što ih zanima o Erazmus+ mobilnostima, kao i projektima neformalnog obrazovanja koje su takođe organizovane od strane Erazmusa.

Tokom razgovora, predstavnici našeg fakulteta će vam detaljno objasniti sve što trebate znati o razmeni, uključujući dostupne destinacije, uslove prijave, koristi od učešća i mnogo više.
Ne propustite priliku da saznate kako putovanje i studiranje u inostranstvu može oblikovati Vašu karijeru i lični razvoj. Naučite o kulturama, jezicima i tradicijama drugih zemalja i istražite nove perspektive koje će vam pomoći da postanete globalno orijentisani student.

Ovaj razgovor/druženje organizuju studentkinja Natalija Branković i nastavnica Jovana Glišić, koje su i same do nedavno bile učesnice ovih programa.

Unapred se zahvaljujemo svim studentima koji će se odazvati ovom pozivu i nadamo se da ćemo uticati da i Vi učestvujete u jednom životnom iskustvu koje svaki student treba da doživi!