Dragi studenti, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je pušten u rad elektronski studentski servis za sve studente Fakulteta.

Od sada imate mogućnost da pregledate sve vaše ocene, ispitne rokove u kojima je neki predmet položen, trenutnu prosečnu ocenu, zbir do sada osvojenih ESPB, iznos svih rata školarine koje ste uplatili,vaše lične podatke i mnoge druge stvari.

Servis je dostupan na adresi https://student.fzp.singidunum.ac.rs/.

E-student

Uputstvo za rad na studentskom servisu E-student:

Svaki student sistemu pristupa korišćenjem jedinstvene kombinacije korisničkog imena i lozinke. Ukoliko broj indeksa glasi, na primer, 800155/2022, student će sistemu pristupati sa korisničkim imenom 2022800155. Potrebno je obratiti pažnju da korisničko ime ne sadrži kosu liniju ili bilo koji drugi znak koji nije broj.

Početna lozinka za sve studente je JMBG studenta. Prilikom prvog pristupa, biće zatraženo da se unese nova lozinka po izboru studenta. Takođe, ukoliko student nije u mogućnosti da iz nekog razloga pristupi sistemu, ili je zaboravio svoje parametre, može se javiti u studentsku službu kako bi mu bio omogućen pristup.

capture_20221206134826057

Sistem poseduje mnogobrojne opcije kao što su pregled svih ocena i ispitnih rokova u kojima je neki predmet položen (kao i prosečna ocena i zbir do sada osvojenih ESPB), svih uplata školarine, trenutno dostupnih ispitnih rokova, kao i ličnih podataka.

Napomena: trenutno nije moguće prijavljivanje ispita korišćenjem sistema.

capture_20221206134858832