Međunarodni kongres studenata turizma i ugostiteljstva predstavlja projekt integracije mladih iz regije, širenje duha tolerancije i predstavljanje Opatije i Rijeke kao gradova turizma. Kongres se održava za vrijeme Riječkog karnevala o čijem kvalitetu i značaju govori to da se našao na listi 500 najvažnijih događaja u Evropi. Svi učesnici Kongresa imaće priliku da posete Međunarodnu karnevalsku povorku i da osete deo karnevalske atmosfere.

 

MEĐUNARODNI KONGRES STUDENATA TURIZMA I UGOSTITELJSTVA: STRATEŠKE MANIFESTACIJE (MEGA EVENTS)

OPATIJA  13.02.-15.02.2015.

Na Kongresu se očekuje prisustvo preko 300 studenata, profesora i asistenata sa preko 20 fakulteta iz regije, a mjesto održavanja Kongresa je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u  Opatiji.

Edukativni deo Kongresa odnosi se na predavanja sa generalnom temom «Strateške manifestacije (Mega events)», koji će biti realiziran kroz nekoliko panel diskusija. Mladima iz regije će se obratiti eminentni stručnjaci iz područja  turizma koji će izlagati o važnosti manifestacija i njihovom uticaju na celokupni turizam destinacije.

Kotizacija za učestvovanje na Kongresu za studente iznosi 40 evra i uključuje predavanja, dva noćenja, društvene događaje i obilazak grada. Smeštaj je obezbeđen u hostelu Link  u 1/2 i 1/3 sobama.

Troškovi prevoza iznose 35 evra a polazak je iz Novog Sada.

Rok za prijavu je 31.01.2015.

Možete se prijaviti na fdjokovic@singidunum.ac.rs