U četvrtak 25. decembra 2014. godine na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum je održano jednodnevno savetovanje za zaposlene u računovodstvima  privrednih društava i budžetskih ustanova. Studenti studijskog programa Računovodstvo i revizija Poslovnog fakulteta Valjevo Univerziteta Singidunum su  takođe prisustvovali predavanjima i saznali aktuelnu tematiku računovodstvene struke.


Jednodnevno savetovanje se odvijalo u tri sekcije: „Pripreme za sastavljanje godišnjih finansijskih izveštaja za 2014. godinu za privredna društva“, „Pripreme za sastavljanje godišnjih finansijskih izveštaja za 2014. godinu za korisnike budžetskih sredstava“ i „Javne nabavke – primena u praksi“.

 

Organizatori savetovanja su i ove godine tradicionalno bili IPC Beograd, RPK Valjevo i Poslovni fakultet Valjevo Univerziteta Singidunum.


Savetovanje je okupilo preko 130 kolega zaposlenih u računovodstvima privrednih društava, oko 50 zaposlenih u računovodstvima budžetskih korisnika i preko 50 zainteredovanih za temu javnih nabavki.

 

Kolege iz privrednih društava i budžetskih ustanova, veoma pozitivno su ocenile korisnost i aktuelnost tema, predavače i organizaciju savetovanja.

 

 

Fotografije sa savetovanja možete pogledati u GALERIJI.