U okviru meseca posvećenog srednjoškolcma, 11.04.2019. godine na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija je održan RAST, skup predavnja i radionica namenjen ličnom i profesionalnom razvoju maturanata.

DSC_4265

Na radionicama su učestvovali zainteresovani maturanti srednjih škola iz celog okruga (Valjevska gimnazija, Medicinska škola „Dr Miša Pantić“, Srednja škola  „17. septembar“ iz Lajkovca, Srednja škola „Mionica“).

DSC_4223

Maturanti su prvo učestvovali na radionici doc. dr Aleksandre Jovanović-Mađar na temu Ko sam ja?, a nakon toga su podeljeni u dve grupe koje su imale priliku da prisustvuju radionicama doc. dr Katarine Plećić na temu Kaži gde klikćeš i reći ću ti ko siBiznis plan u pet koraka doc. dr Duška Ranisavljevića.

DSC_4304

Moderator skupa je bila doc. dr Ivana Damnjanović, dok je doc. dr Marko Marković predstavio rad Regionalnog inovacionog startap centara Valjevo (RISC) i pozvao sve srednjoškolce da postanu deo ove uspešne zajednice.

DSC_4319

Učenici su pozitivno reagovali i iskazali zadovoljstvo na učešću, pohvalivši interesatne teme i načine pristupa i istakavši korisnost brojnih informacija i saveta koje su dobili.

DSC_0490

Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum nastavlja da svojim aktivnostima doprinosi lokalnoj zajednici i kroz izvanredan odnos sa srednjim školama utiče na usavršavanje kako maturanata, tako i drugih srednjoškolaca i nastavnog osoblja.

DSC_4295

Milijana Petrović

Katarina Plećić

DSC_0498

DSC_0494

DSC_4273