Untitled-1

 

Dragi budući, sadašnji i diplomirani studenti, poslovni partneri i prijatelji Fakulteta,
 

od osnivanja Poslovnog fakulteta Valjevo 2005. godine, promenilo se mnogo toga u našem poslovanju. Kontinuranim unapređenjem kvaliteta rada, studijskih programa i kurikuluma, nastavog kadra, tehničke opremljenosti Fakulteta, prilagođavali smo se savremenim konceptima obrazovanja i potrebama tržišta, čemu svedoče i brojni akreditacioni procesi kroz koje smo uspešno prošli. Izgradili smo sliku ozbiljne akademske institucije priznate u domaćim i inostranim okvirima.

Godine 2013. akreditovali smo studijski program Poslovno pravo, čime je, pored Ekonomije, Turizma i hotelijarstva i Informacionih tehnologija, proširena lista oblasti za koje obrazujemo buduće stručne kadrove. Trenutno se nalazimo u procesu akreditacije studijskog programa Sestrinstvo, iz oblasti medicine, odnosno zdravstvene nege.

Svi ovi novi programi utiču na to da postojeći naziv Fakulteta više ne prati programe koji se realizuju, pa je unapređenje poslovanja i proširenje delatnosti donelo promene i u samom nazivu Poslovnog fakulteta Valjevo.

Novi naziv naše institucije je:

Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Valjevo

 

Promena naziva je registrovana u Privrednom sudu u Valjevu rešenjem Fi. 51/2016 od 21. juna ove godine.

Očekujemo da će period ispred nas doneti još bolje rezultate, uspešnije studente i nove saradnje,
 
 

Vaš Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Valjevo,

 Univerzitet Singidunum

 

Untitled-13