Sa zadovoljstvom možemo da obavestimo sve naše studente i javnost da je Poslovni fakultet Valjevo postao zvanični član Oracle Academy programa. Kao članovi ovog programa, profesori i studenti su dobili pristup nastavnim resursima za unapređenje znanja i veština u raznim tehnološkim poljima, kao i procesu zvanične sertifikacije.

Zahvaljujući saradnji sa Oracle Academy, studenti koji budu polagali stručne predmete iz oblasti Java programiranja i baza podataka, potpuno besplatno će dobijati zvanične Oracle sertifikate o položenim obukama. Ovakvi sertifikati su veoma cenjeni i predstavljaju odličan pokazatelj budućim poslodavcima o znanjima koja student poseduje.

mokap3

Kompanija Oracle je tehnološki gigant čije se sedište nalazi u SAD (Kalifornija), a osnovana je 1977. godine. Kompanija je po prihodima drugi najveći proizvođač softvera u svetu, odmah iza Microsoft-a. Prvenstveno je postala poznata po rešenjima vezanim za upravljanje bazama podataka, a danas se bavi i pravljenjem sistema za razvoj ozbiljnog poslovnog softvera, CRM, ERP sistema i mnogim drugim.