Na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum, u petak 15. aprila od 13 časova će biti održan Poslovni susret posvećen rezultatima istraživanja koja su realizovana po nekim od značajnih pitanja u praksi, pod nazivom „Teorija i praksa“. Prvi Poslovni susret posvećen je sledećim temama:

  1. Šta žele „milenijalsi“ – istraživanje studenata Poslovnog fakulteta Valjevo u saradnji sa kompanijom Bosis, Valjevo;
  2. Finansijska analiza Europrom, d.o.o. Valjevo – istraživanje studenata Poslovnog fakulteta Valjevo i primena analize u praksi;
  3. Mogućnosti za ulaganje novčanih sredstava za fizička lica u Srbiji – istraživanje studenata Poslovnog fakulteta Valjevo sa komentarom bankarskog sektora i sektora osiguranja.

Poslovni susret biće prilika za dinamičnu razmenu mišljenja i diskusiju sa jedinstvenim ciljem – dolazak do novih saznanja i praktičnih poslovnih rešenja. Cilj Poslovnog susreta je podsticaj praktičnom istraživanju studentskih timova i traženje rešenja za uspešnije fukcionisanje privrednih subjekata. Nakon Poslovnog susreta učesnici će biti bogatiji za kvalitetna znanja i informacije koje mogu primeniti u svom poslovanju, kao i u kom smeru treba realizovati programe obrazovanja i istraživanja kako bi se obezbedio praktičan i primenjiv rezultat.

Poslovni susret „Teorija i praksa“ organizuju Poslovni fakultet Valjevo Univerziteta Singidunum i Institut za održivi razvoj Poslovnog fakulteta Valjevo sa Poslovnim inkubatorom za početničko preduzetništvo žena i mladih.

Flajer