Učenici Tehničke škole Valjevo, odeljenja IV1 i VI2 obrazovnih profila Tehničar za kompjutersko upravljanje i Mašinstvo i obrada metala, u utorak 6. decembra, prisustvovali su predavanju profesorke dr Biljane Tešić na temu elektronskog poslovanja.

Ovo predavanje za maturante organizovano je u okviru blok nastave koja se i ove godine organizuje za učenike srednjih škola.

 

Predavanje o veb dizajnu, koje je u utorak, 13. decembra  održao doc. dr Marko Marković, pratili su učenici tri odeljenja: Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, Tehničar za kompjutersko upravljanje i Tehničar mehatronike srednje Tehničke škole Valjevo. Maturanti su sa velikim intresovanjem pratili prezentaciju i učestvovali u diskusiji o pravilima dobrog veb dizajna.

 

Tokom 6.,7. i 14. decembra, maturanti odeljenja Tehničar za kompjutersko upravljanje, Mašinstvo i obrada metala i Tehničar mehatronike prisustvovali su radionici „Tehnike usvajanja stranih reči“ koju su pripredile profesorke stranih jezika, Lora Petronić Petrović i Nataša Mirković.