Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija u tekućem semestru organizuje obuku namenjenu odabranim studentima svih studijskih programa koji su posebno zainteresovani za temu Korporativnog upravljanja u malim i srednjim preduzećima. Tokom obuke koja će trajati devet sedmica studenti će imati priliku da prošire svoja znanja na tu oblast istovremeno primenjujući sva znanja koja su tokom svojih studija na ovom fakultetu stekli u okviru raznih predmeta i rada na studentskim projektima.

DSC_0284

Studenti sa različitih studijskih programa će imati priliku da realne probleme sagledavaju iz ugla svog interesovanja, kao i da daju svoj specifičan doprinos tokom druge faze ove obuke. Ta faza podrazumeva prepoznavanje i davanje predloga rešenja problema realnih firmi iz našeg okruženja koje su partneri na ovoj obuci.

DSC_0287

Shodno tome, 03. marta 2017. godine je održana prva radionica iz ovog programa tokom koje je gospođa Vidosava Džagić, savetnica u Privrednoj komori Srbije, studentima približila temu različitih faza kroz koje jedno preduzeće prolazi od osnivanja i specifičnosti svake od njih.

DSC_0289