U utorak 16. aprila 2019. godine održana je prva sesija Koncepta 2019.  Treću godinu zaredom, studenti našeg fakulteta (smerova Finansije i računovodstvo, Marketing i psihologija i Turizam i hotelijerstvo), dobili su jedinstvenu priliku da rešavaju poslovne studije slučaja, analiziraju i daju rešenja na predložene radne teme od partnerskih, renomiranih kompanija, učesnica u ovom programu.
DSC_4371
Studentima su se predstavili preduzeće Bosis, lider u proizvodnji kartonske ambalaže, zatim HTP Crni vrh koje gradi reprezentativan hotelski kompleks Teo 4 na Divčibarama i preduzeće Europrom, najveći lokalni lanac maloprodaje.
DSC_4366
Studenti će u narednom periodu rešavati zadate teme, a na kraju programa će prezentovati rezultate. Rezultate će evaluirati predstavnici realnog poslovnog sektora, pomenutih kompanija, zajedno sa profesorima.
DSC_4376
Ovakvim programima studenti našeg fakulteta dobijaju priliku da testiraju prethodno stečena teorijska znanja, kao i kvalitetnu pripremu i značajan resurs za razvoj i usmerenje sopstvene poslovne karijere.
DSC_4368
Ovim putem se zahvaljujemo preduzećima Bosis, Crni vrh i Europrom na prepoznatom značaju ovog programa i aktivnom učešću u radu sa studentima našeg fakulteta i sa Univerzitetom Singidunum.
DSC_4386
DSC_4384