Studentska organizacija AIESEC je održala događaj pod nazivom LEAD Up u Valjevu 08.04. u Domu kulture, u okviru svog projekta “Novi Lideri“ koji ima tradiciju dugu 10 godina.

Cilj ovog projekta je da mladima predstavi potrebu savremenog društva da neprestano rade na sebi i svom ličnom i profesionalnom razvijanju kako bi mogli pozitivno da utiču na svoje okruženje i preuzmu aktivnu ulogu u rešavanju društvenih problema koji ih se tiču.

Konferenciju je otvorila Ana Marković, student Poslovnog Fakultute Valjevo i član studenske organizacije AIESEC.

Na događaju su govorili Vladimir Radosavljević, koosnivač iRevolucije i osnivač kompanije New Balance i Ivana Mijailović, stručnjak u oblasti marketinga i trgovine i stručni saradnik u Visokoj poslovnoj školi u Valjevu.

smanjena

Oni su sa mladima raspravljali o brojnim temama koje se tiču njihovog okruženja i načinima na koje mogu na njih da utiču kroz razgovor o Ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih Nacija.

Ovo je bio prvi događaj u okviru projekta Novi Lideri, a održaće se i u Zaječaru, Kraljevu, Šapcu, Čačku, Užicu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

O projektu se možete informisati putem ovog linka I putem veb sajta.

AIESEC je najveća studentska organizacija koja se bavi razvijanjem potencijala mladih u 126 zemalja sveta putem internacionalnih razmena i brojnih konferencija, seminara i drugih projekata.

12932956_10156662648255618_4816045770260450057_n