U utorak, 11. juna 2019. godine, na Fakultetu je održana je završna sesija ovogodišnjeg Koncepta.
Studenti su prezentovali rezultate za zadate studije slučaja, koje su postavili predstavnici partnerskih kompanija: Bosis, HTP Crni vrh Divčibare i Europrom.

 

DSC_4743

 

Studenti smerova Finansije i računovodstvo,  smera Turizam i hotelijerstvo, kao i smera Marketing i psihologija, prezentovali su rezultate višemesečnih istraživanja koja se tiču prednosti onlajn trgovine, proizvodnje ekološke (kartonske) ambalaže, kao i mogućnosti za razvoj turističkih sadržaja u novom hotelsko turističkom kompleksu na Divčibarama.

 

DSC_4748

 

Predstavnici partnerskih kompanija su u direktnoj komunikaciji evaluirali prezentovane rezultate, uz konkretne i praktične smernice i sugestije, kako bi studenti u budućem periodu, u razvoju poslovne karijere, na najbolji način primenili prethodno stečena teorijska znanja.

 

DSC_4751

 

Ovim putem se zahvaljujemo predstavnicima kompanija Europrom, Bosis i HTP Crni vrh na učešću i podršci studentima našeg Fakulteta koja je od neprocenjivog značaja u karijernom profilisanju.

 

DSC_4760

 

Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum i u budućem periodu će nastojati da na najdirektniji način povezuje studente završnih godina i uspešne privrednike, kako bi bili što bolje pripremljeni za realan poslovni svet i tržišnu utakmicu koja sledi po završetku studija.

 

IMG_20190611_172644

 

DSC_4767

 

DSC_4747

 

DSC_4768