U utorak, 26. decembra 2023. godine, na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum održana je svečana dodela diploma za studente koji su diplomirali i masterirali u prethodnom periodu.

Dodela diploma FZP 1

Dekanka Fakulteta, prof. dr Branka Stamatović Gajić, pozdravila je prisutne i čestitala im na završetku jednog važnog dela profesionalnog puta. Ona je diplomcima poželela još mnogo ličnih i poslovnih uspeha i istakla da danas sa ponosom ispraćamo još jednu generaciju profesionalaca.

„Nadam se da su vas godine provedene sa nama učvrstile u uverenju da je znanje važno i da je najbolja priprema za budućnost saznavati i znati što više. Zahvaljujući tome što se na Fakultetu radi u malim grupama, imali smo mogućnost da Vas upoznamo bolje i zbog toga postanete deo naše fakultetske porodice“, istakla je profesorka Stamatović Gajić. Ona je pozvala diplomce da ostanu u kontaktu sa svojom fakultetskom porodicom, da se angažuju kao alumnisti i poručila da su uvek dobrodošli na svom Fakultetu i kod svojih profesora.

Dodela diploma FZP 5

Diplome je studentima uručio prodekan fakulteta, prof. dr Marko Marković.

U okviru premijernog nastupa novoosnovane muzičke sekcije našeg fakulteta koju predvodi Jovana Glišić, nastavnik engleskog jezika, akademsku himnu Gaudeamus Igitur intonirala je Jana Zdravković, studentkinja prve godine, a događaj je otvorila Tijana Božić, studentkinja četvrte godine, koja je odsvirala dve kompozicije.

Dodela diploma FZP 2

Dodela diploma FZP 4

Dodela diploma FZP 6 (1)

Dodela diploma FZP 3