Tematski forum o „Projektima kao alatu za unapređenje rada i poslovanja lokalnih samouprava, preduzeća i organizacija civilnog društva“ održan je 18. avgusta, na Poslovnom fakultetu Valjevo.

1

Panelisti foruma: Ana Marković, direktorka Turističke organizacije Valjevo, Marija Ivanković, preduzetnica i koordinatorka projekta Grada Šapca za žensko preduzetništvo,  Gorana Tanasković, rukovodilac OJ Čačak Regionalne privredne komore Kraljevo sa članicama UPŽ „Nadežda Petrović“, Čačak, Danijela Marković, direktorka Regionalne razvojne agencije Podrinja, Podgorine i Rađevine, Rada Joksimović direktorka zadruge „Zdravčica“, Požega i Vera Petrović Mitrović, potpredsednica „Educative“, Valjevo prezentovale su konkretna iskustva na realizaciji projekata kao i perspektive ovakvog projektno zasnovanog poslovanja, kao i neke od novih poziva za podnošenje projekata. Takođe, govorilo se i o iskustvima pojedinih lokalnih samouprava kao i organizacija civilnog društva.

3

Opšti zaključak skupa bio je da je potrebno udruživanje, razvijanje partnerstava i uporan rad kako bi  rezultat u projektnom apliciranju i realizaciji  projektnih aktivnosti bio uspešan.

5


6


4