Kao i svake godine, uoči predstojećih praznika je na Poslovnom fakultetu Valjevo organizovana posebna aktivnost posvećena učenju stranih jezika. Tako su učenici Valjevske gimnazije, Medicinske škole i naši studenti imali priliku da se takmiče u interesantnom kvizu.

DSC_7541

– Ove godine smo napravili novogodišnji kviz pod nazivom „Ko donosi poklone“, kroz koji se podsećamo ili učimo o novogodišnjim i božićnim običajima vezanim za zemlje u kojima se govore engleski, nemački i španski jezik. Slične aktivnosti smo i ranije organizovali, imali smo kvizove, karaoke, čak smo i kuvali specijalitete zemalja čije jezike učimo. Da se ovo srednjoškolcima dopada, potvrđuje i to što nam ponovo dolaze bivši učesnici – kaže Lora Petronić Petrović, profesorka španskog jezika, koja je ovaj kviz organizovala zajedno sa svojim koleginicama Ivanom Damnjanović i Katarinom Maksić, profesorkama engleskog i Sonjom Urošević, profesorkom nemačkog jezika.

DSC_7517

U kvizu je učestvovalo sedam timova sa po tri člana, a najbolji je bio tim sa rednim brojem jedan koji su činili Kristina Milošević i Nevena Kaljević iz Valjevske gimnazije i Nikolija Mićanović iz Medicinske škole. Za sve učesnike ovo je sigurno bila prilika za dobru zabavu i druženje, tako da su otišli puni pozitivnih utisaka i sa željom da ovde ponovo dođu.

DSC_7527

Više fotografija možete pogledati u Galeriji sajta.