Maturanti Poljoprivredne škole sa domom učenika „Valjevo“, zajedno sa svojim profesorom Predragom Brankovićem, u četvrtak 16. marta, prisustvovali su predavanju prof. dr Branke Stamatović Gajić, dekana Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija na temu donošenja odluka.

DSC_0361

Predavanje pod nazivom Kako odlučujemo? je organizovano sa ciljem da budućim akademskim građanima olakša donošenje važnih odluka koje ih čekaju u narednim mesecima. Učenici su mogli da čuju nove i korisne informacije, uz osvrt na pitanje da li smo mi brain machine-ci ili donosimo odluke svojom voljom.

DSC_0360

Doc. dr Marko Marković, prodekan za nastavu, je maturantima pružio osnovne informacije o našem fakultetu, upisu i studijama.

DSC_0358

Sledećeg dana, u petak 17. marta, u Tehničkoj školi „Ub“ na Ubu za maturante smera turistički tehničar, u saradnji sa profesorkom ove škole Biljanom Maksimović, predavanje na temu Društvene mreže u turizmu održala je nastavnik Katarina Plećić, MA. Učenici su ovom prilikom pokazali veliku zainteresovanost za savremene alate i trendove u turizmu, ali i dobili praktične savete za korišćenje društvenih mreža u poslovanju.

2017-03-17 10.23.27

Dobra saradnja koju naš Fakultet neguje sa srednjim školama iz Valjeva i okoline, nastavlja se kroz zanimljiva predavanja i radionice na aktuelne teme.

2017-03-17 10.23.56

DSC_0365

DSC_0367