Studentkinje četvrte godine Fakulteta zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum dobitnice su priznanja Saveza udruženja zdravstvenih radnika Republike Srbije za akademsku 2023/2024 godinu, na Centralnoj akademiji organizovanoj u OB Loznica.

IMG_8719 (1)

Milica Milivojević i Maja Kosić, dobitnice su priznanja za izuzetna postignuća u oblasti Zdravstvene nege i praktičnih veština koje usvajaju medicinske sestre u toku akademskog obrazovanja. Nastavnik mentor koji je učestvovao u pripremi studentkinja za konkurs je Nikola Savić, master Zdravstvene nege, doktorand medicinskih nauka.

IMG_8721

Studentkinje su pokazale izuzetna zalaganja i napredne praktične veštine u oblasti sestrinskih intervencija. Dobijena priznanja i pristupnice Savezu udruženja zdravstvenih radnika unaprediće profesionalne kompetencije studentkinja i omogućiti im dalje usavršavanje, kao i sticanje bodova za obnovu licence.

Studentkinje postužu izuzetan uspeh u pogledu studentskih obaveza u toku redovnih studija, a posebno se ističu na vežbama iz Zdravstvene nege. Trenutno su apsolventi akademskih studija Sestrinstva na našem fakultetu.

IMG_8722