Nataša Mićević

natasa-micevic

Nataša Mićević

Moj izbor je Poslovni fakultet Valjevo

Ja sam Nataša Mićević, završila sam Poslovni fakultet Valjevo obrazovni profil Turizam i hotelijerstvo i stekla zvanje diplomirani ekonomista. Kako bih svoje profesionalno i intelektualno usavršavanje nastavila upisala sam master studije na svom fakultetu na obrazovnom profilu Finansije i bankarstvo. Trenutno sam zaposlena u turističkoj agenciji „Nacional“ u Valjevu na poziciji turističkog menadžera. Odeljenje u kojem radim se pretežno bavi organizacijom putovanja, ekskurzija, izleta, rekreativnih nastava, prodajom turističkih aranžmana i avionskih karata. Moj posao podrazumeva odgovorno, tačno i konkretno obavljanje navedenih poslova, svakodnevno kontaktirajući hotele, saradničke agencije, korisnike turističkih aranžmana, pravna i fizička lica.Koje veštine i znanja koja ste stekli na fakultetu su Vam bila najznačajnija u poslu koji radite?

Imam sreću da radim posao u struci i uživam u njemu. Poslovi iz turističke oblasti su kompleksni pa samim tim i odgovoran. Kada sam prešla sa pozicije studenta u poziciju radnika, najkorisnija su mi bila znanja stranih jezika – engleski i španski, jer posao to zahteva. Veštine i znanja stečena na fakultetu su mi značila jer sam znala sve vezano za struku i doprinela su mom bržem i lakšem prilagođavanju poslovnom okruženju. Na početku je to bilo lakše uklapanje u timski rad a ovladane osnove poslovne veštine komuniciranja su mi više puta koristile.Vaša poruka našim Alumnistima.

Poručila bih svim kolegama da se umrežavaju zbog uzajamne saradnje, razmene informacija, osnaživanja reputacije fakulteta i mogućnosti da pomognemo trenutnim studentima u pronalaženju prakse, a kasnije možda i stalnog zaposlenja. Znajte da će se uložen trud isplatiti!