Na osnovu sporazuma o saradnji sa partnerskim univerzitetom Hajnrih Hajne Dizeldorf, u okviru programa EU Erasmus+ iz oblasti studentske mobilnosti, otvoren je poziv za student EKONOMIJE (finasije, računovodstvo, menadžment i marketing) koji bi želeli da provedu semestar na ovom univerzitetu. Pod ovim pozivom maksimalno 2 studenta osnovnih i master studija mogu dobiti stipendiran boravak u trajanju od jednog semestra – zimski semestar 2018/19. (oktobar 2018. – februar 2019.).

ROK za prijavu je 25.04.2018. (lično ili putem mejla na idamnjanovic@singidunum.ac.rs).

Da biste se lakše odlučili, pozivamo vas da se na ovom LINKu upoznate sa iskustvima studenata koji su na ovom univerzitetu boravili.

Procedure i rokovi: neophodno je da na sajtu našeg fakulteta odete u sekciju International cooperation/ Mobility/ Outgoing students i sve detaljno proučite.

Posle prijema na program razmene studenti će biti u obavezi da saznaju i pripreme ostale dokumente neophodne za boravak u zemlji. SVI NEOPHODNI dokumenti su dostupni na sajtu našeg fakulteta u sekciji International office/ Outgoing students/ Admissions. Ispod se nalazi dodatna lista informacija koja nije konačna, te je neophodno da se kod koordinatora u Nemačkoj obavestite oko dodatnih zahteva:

  • viza za Nemačku za boravak u trajanju više od 3 meseca je obavezna
  • važeći pasoš (minimum pola godine nakon završetka razmene)

Ne propustite ovu jedinstvenu obrazovnu priliku!

Želimo Vam puno uspeha!

Photo collage