Letnja škola za pisanje projekta u organizaciji Instituta za održivi razvoj počinje 25. avgusta od 10h i trajaće do 1. septembra u prostorijama Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija, Univerzitet Singidunum, u Valjevu. Ovde možete preuzeti Program škole.

Obuka za pisanje projekata namenjena je studentima, srednjoškolcima, zaposlenima u privredi,  lokalnoj samoupravi, organizacijama civilnog društva, kao i licima koja kroz projektno finansiranje obezbeđuju redovne aktivnosti.

Cilj obuke je da, kroz tematske celine koje će biti obrađivane, podstakne učesnike na razvijanje projektnih ideja, pretraživanje dostupnih programa, kao i upoznavanje sa detaljima projektne dokumentacije i njenim pravilnim čitanjem i popunjavanjem.

Slanje prijava na e-mail: ljmarkovic@singidunum.ac.rs

U prijavi je potrebno navesti puno ime i prezime, kao i podatke za kontakt (broj  telefona i e-mail adresu). Takođe, ukoliko postoji, poželjno je navesti dosadašnje iskustvo u radu na projektima.

Nakon prijavljivanja zainteresovanima će biti dostavljen Program rada škole, kao i svi ostali detalji vezani za njeno održavanje.
Kontakt za dodatna obaveštenja: Ljubica Marković, Institut za održivi razvoj PFV, kontakt tel. 064/821-66-13

close-up-of-businesswoman-underlining-a-report_1098-970