Drugi Kolubarski sajam vina – In Vino Veritas biće održan 31. marta od 12 časova na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum.

Manifestaciju Kolubarski sajam vina i ove godine organizuju studenti svih godina Poslovnog fakulteta u okviru projektne nastave. Ciljevi manifestacije su afirmacija, promocija i predstavljanje vinara našeg kraja.

Priprema FINAL

Održivost projekta svakako je bitna, jer stvara mogućnost za buduću saradnju vinara i aktera u turističkoj delatnosti, a na opšte zadovoljstvo vinskih turista. Time bi manifestacija Kolubarski sajam vina u ovoj oblasti dala svoj doprinos gradu Valjevu i Kolubarskom okrugu.

Na II Kolubarskom sajmu vina učešće je do sada potvrdilo 17 vinara, ne samo iz Kolubarskog okruga, već i iz drugih krajeva Srbije. Izložba vina biće postavljena u prostorijama Poslovnog fakulteta Valjevo. Vinarima je osim besplatnog izlagačkog mesta obezbeđena i prodaja vina, kao i prostorija za poslovne sastanke, gde mogu ugovarati neke nove poslovne poduhvate. Posetioce osim kupovine i degustacije vina očekuje niz pratećih sadržaja, uz zanimljiv celodnevni program.

Prošle godine studenti treće godine Poslovnog fakulteta Valjevo, kojima je pripala organizacija I Kolubarskog sajma vina, ostvarili su značajan uspeh na sajmu i zapažene rezultate, a nadamo se da će i ove godine realizacija manifestacije biti uspešna i da će sajam biti upisan u tradicionalne manifestacije, koje će se održavati u Kolubarskom kraju. Podršku ovoj manifestaciji dali su Grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo.

Fotografije sa prošlogodišnjeg Sajma vina možete pogledati u fakultetskoj Galeriji fotografija. OVDE