U Centru za kulturu Valjevo, u subotu 3. decembra sa početkom u 11 časova, održaće se treća po redu iRevolucija 2016, konferencija namenjena najnovijim Internet trendovima, promociji nauke, slobodi govora na Internetu i Internet bezbednosti.

Konferencija iRevolucija2015 imala je veliko interesovanje publike i javnosti, a predavanja koja su bila ponuđena imala su veliki uticaj na mnoge učesnike, kako u opredeljenju za njihova buduća zanimanja i smernica u obrazovanju tako i u njihovim poslovnim karijerama. Zahvaljujući povezivanju sa ljudima iz IT sektora učesnici svake godine imaju priliku da razviju i unaprede svoje poslovanje na internetu kroz razmenu ideja i pokretanje novih projekata. I ove godine kompletna organizacija kao i program konferencije prilagođen je potrebama zajednice, sa učesnicima koji su se već ostvarili u poslovima koji rade.

Prisutni će biti u prilici da čuju nešto više o bezbednosti na internetu, slobodi govora, ali i o sjajnim projektima koje će biti predstavljeni.

Posebno predavanje će biti posvećeno otvaranju StartIT centra u Valjevu. Ovaj projekat će biti ključan za razvoj IT zajednice u ovom gradu jer će imati veliki broj edukativnih radionica u oblasti IT preduzetništva, programiranja, sigurnosti na Internetu,… iRevolucija želi da kroz dobre primere bude pokretač ove inicijative i IT industrije u Valjevu, a StartIT centar će biti jedinstveno mesto gde će svi moći da dođu po znanje i pomoć u ovoj oblasti bez obzira na obrazovanje ili godine koje imaju, jer je IT jedina industrija koja se menja veoma brzo i znanje o njoj je potrebno stalno unapređivati.

Ovogodišnji predavači i panelisti iRevolucija2016 su: Žarko Ptiček, Jovan Šikanja, Zoja Kukić, Katarina Anđelković, Vladimir Radunović, Zoran Gavrilović, Đorđe Krivokapić, Milan Sekuloski, Uroš Krivokašić.

Detaljnije informacije o konferenciji, predavačima, panelistima i prijavljivanju za učešće možete pronaći ovde . Ulaz na konferenciju je besplatan.

 

15193673_1172552902865068_2773238884376118799_n