Poslovni fakultet Valjevo, Univerziteta Singidunum ulaže stalne napore da svojim studentima obezbedi prilike za sticanje iskustva i obogaćivanje studentskog života, kao i izgleda za zaposlenje i to kroz mogućnosti akademske mobilnosti.

U te svrhe je Departman za međunarodnu saradnju organizovao sekciju sajta fakulteta koja je posvećena brojnim aspektima međunarodne saradnje i mogućnostima razmene studenata i nastavnog osoblja. S obzirom na to da je za učešće u takvom vidu saradnje nephodna upotreba engleskog jezika, cela sekcija sajta je dostupna upravo na njemu.

Za studente koji su zainteresovani za učešće u međunarodnim projektima, mobilnosti ili kao student-domaćin za inostrane studete na fakultetu, sekcija sajta International office predstavlja polaznu tačku. Za one koji su zainteresovani za aktivnosti i događaje iz oblasti međunarodne saradnje na fakultetu, osnovne informacije i fotografije se nalaze u sekciji sajta Activities and events. Najveća sekcija sajta, Mobility, posvećena je studentima koji se opredeljuju da provedu semestar ili cele svoje studije na Poslovnom fakultetu Valjevo.

Fakultet ima potpisane ugovore o saradnji sa raznim visokoobrazovnim partnerskim institucijama čemu je posvećena sekcija sajta Agreements of cooperation. Na njoj se može saznati o kojem tipu ugovora se radi, koja vrsta mobilnosti je moguća, kao i jednostavnim klikom na ime bilo kojeg univerziteta otići na njegov sajt i istražiti više. Poslovni fakultet Valjevo svoju međunarodnu saradnju ostvaruje i kroz učešće na međunarodnim projektima, čemu je posvećena sekcija sajta Projects and programmes.

Za sve dodatne informacije i predloge saradnje na raspolaganju stoji Departman za međunarodnu saradnju Poslovnog fakulteta Valjevo.