Ekipa stručnjaka Ernst Young Serbia su bili gosti u utorak 13. oktobra 2015. godine na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum.

DSC_7112

Tema susreta gostiju i zainteresovanih studentata svih studijskih programa je bila studentska studija slučaja “Learn Today – Lead Tomorrow” EY Serbia Careers Consalting/Business Services.

DSC_7119

Sonja Jovanović HR Assistant Director at EY je na zadovoljstvo studenata prezentovala izazove, saznanja, iskustva koja će studenti učesnici takmičenja steći tokom priprema za realizaciju studije slučaja EY.

DSC_7127

Mihajlo Jovanović Consultant at EY kao bivši stipendista EY Serbia a sada zaposleni, je prezentovao svoja takmičarska iskustva koja je stekao kao student učešćem na ovom takmičenju. Sugereisoa studentima da se prijave u timovima za učešće na takmičenju koje će im doprineti razvoju profesionalne karijere.

DSC_7116

Prof. Dr Lazar Dražeta se tokom prezentacije osvrnuo na dosadašnja iskustva kao član žirija u dosadašnjim takmičenjima studije slučaja EY Serbia i istakao profesionalne prednosti koje stiču student koji učestvuju na ovom takmičenju.

Ekipa stučnjaka je na zadovoljstvo studenata i profeosora najavila i realizaciju dvodnevne radionice na Poslovnom fakultetu Valjevo za zainteresovane studente svih studijskih programa: Program neformalne edukacije “Tvoja karijera počinje ovde”.

DSC_7114

Studenti su se zahvalili predstavnicima EY Serbia i najavili da će uzeti aktivno učešće na takmičenju.

Studiju slučaja možete preuzeti ovde.

Za sve informacije u vezi sa EY takmičenjem u rešavanju studije slučaja „Learn Today – Lead Tomorrow“, pratite stranicu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.