Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum, Regionalni inovacioni startap centar Valjevo i Studentski parlament pozivaju maturante srednjih škola i studente da uzmu učešće u takmičenju u pisanju predloga projekta „Budi pokretač promene“ koje će se održati u utorak 13.12.2022. od 10 časova na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija (Železnička 5, Valjevo).

Cilj takmičenja je poboljšanje života mladih i razvoja lokalne zajednice uz ohrabrenje kritičkog razmišljanja, pokazivanja kreativnosti i iniciranja promena.

Pre takmičarskog dela, održaće se edukativni deo na kome će učesnici imati priliku da steknu neophodno znanje i ključne informacije potrebne za realizaciju projektnog plana tokom takmičarskog dela.

Učesnici se mogu prijavljivati u timovima pri čemu jedan tim može imati najmanje dva, a najviše četiri člana. Krajnji rok za prijavu je 10.12.2022. ili do popune mesta. Za najbolje učesnike obezbedili smo vredne nagrade. Tokom trajanja takmičarskog dela biće održano interesantno predavanje i za nastavnike na temu upotrebe veb 2.0 alata u nastavi.

Poziv

 

Takmičenje Busines box (1) (1)