Poziv za studente

Otvoren je poziv za sve zainteresovane studente da se priključe timu FZP Bloga. Poziv je otvoren za sve studente koji žele da se oprobaju u modernim tehnikama pisanja bloga (pisanje tekstova i grafička priprema bloga), ali i sve ostale koji su zainteresovani za unapređenje studentskog bloga.

 

Ukratko o blogu

FZP Blog je blog studenata Fakulteta zdravsvtenih i poslovnih studija u Valjevu Univerizet Singidunum. Blog je okrenut ka studentima, njihovim interesovanjima i potrebama, a sve u cilju kako bi se zainteresovali i postali bolji u onome šta studiraju i čime se bave. Nastao je sa željom da se na jednom mestu predstave sve aktuelne globalne teme koje su u bliskoj vezi sa studijskim programima Fakulteta. Da se podsetimo najvažnijih događaja sa Fakulteta, podelimo utiske, predstavimo uspešne i zanimljive. FZP Blog želi da studentima pruži savete, usmerenje i pregršt zanimljivih informacija koje će im dati oslonac kako bi na pravi način otkrili ono što ih zanima i motiviše radi ostvarivanja sopstvenih želja i ambicija.

 

Upoznajte naš tim

Vujić Dejan – student druge godine, studijski program Poslovni softverski sistemi. Inicijator i osnivač studentskog bloga FZP Blog, developer i glavni urednik bloga.

Ašković Nada – student treće godine, studijski program Marketing, menadžment i psihologija. Pozicija u timu – autor objava.

Bajić Milica – student treće godine, studijski program Marketing, menadžment i psihologija. Pozicija u timu – pomoćnik autora objava.

Živković Danijela – student druge godine, studijski program Sestrinstvo. Pozicija u timu – pomoćnik autora objava.

Ašković Magdalena – student prve godine, studijski program Poslovni softverski sistemi. Pozicija u timu – autor objava.

Marinković Mila – student prve godine, studijski program Poslovni softverski sistemi. Pozicija u timu – autor objava.

 

Prijavu možete poslati popunjavanjem kontakt forme na FZP Blog sajtu ili putem mejla na fzpblog@gmail.com ili dejan.vujic.19.fzp@singimail.rs.

Vaš, FZP Blog

blog.fzp.singidunum.ac.rs

Napiši svoju priču (1)