Nizom aktivnosti i dodelom diploma, 25.12.2014. Poslovni fakultet obeležava završetak još jedne uspešne godine.

 

Sa početkom u 14h u sali na I spratu Fakulteta održaće se poslovni skup pod nazivom Preduzetnički izazov – inicijativa – kreativnost – preduzetništvo, koji organizuju Poslovni fakultet Valjevo i Institut za održivi razvoj Poslovnog fakulteta u saradnji sa organizacijama civilnog društva.

Poslovni skup je prilika da se razmenom iskustava iz prakse i iskustva u novim tehnikama i alatima za razvijanje poslovnih ideja i zasnivanje poslovanja podstakne preduzetništvo mladih (učenika i studenata).

 

Skup će otvoriti modna revija modela Marije Ivanković, modne kreatorke i vlasnice ateljea Marija Handmade iz Šapca, koja već godinama uspešno izrađuje rukom rađene odevne predmete po soptvenim kreacijama i koja je kroz veliki broj programa i projekata uspela da usavrši svoju poslovnu ponudu i dovede je do umetničke prepoznatljivosti. Modele će nositi studentkinje Poslovnog fakulteta Valjevo.

 

 

Studentski timovi prezentovaće znanja i iskustva stečena kroz obuku u okviru projekta Innovation Comepetition koji se upravo realizuje uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju i pomoć, GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH).

 

 

O poslovnom modelu i iskustvima u praksi, kao i zakonitostima procesa i postupaka koji podstiču kreativnost, motivisanost kojima se doprinosi povedanju inicijative zaposlenih govoriće Marija Pantelić, direktorka HR sektora kompanije Bosis iz Valjeva.

 

 

Za učenike srednjih škola u okviru celodnevnog programa de biti organizovan poseban događaj. Kviz Ko donosi poklone će doprineti motivaciji studenata i učenika u cilju udruživanja i podele odgovornosti kroz timski rad koji vode do pozitivnih rezultata u poslovanju. Kviz će biti organizovan na IV spratu fakulteta u 14h.

 

 

Drugi dan Radionice analogne fotografije koju organizuju studenti Poslovnog fakulteta biće održan po završetku ovog kviza, kada će biti realizovan praktični deo radionice, tj. fotografisanje i prezentovanje upotrebe dozne za razvijanje filma i njegovo ručno razvijanje.

 

 

Poslovni dan na Poslovnom fakultetu Valjevo, biće upotpunjen i svečanim uručivanjem diploma diplomiranim studentima Poslovnog fakulteta od 15 časova.

 

Podršku skupu daju i udruženja poslovnih žena kao i samostalne preduzetnice koje će od 11 časova u holu u prizemlju i holu na prvom spratu predstaviti svoje proizvode u okviru promotivno-prodajne izložbe Koreni kreativnog stvaralaštva. Izložba će trajati do 18 časova.
Poželjno je da učešće na poslovnom skupu prijavite, najkasnije do 22. decembra 2014.g. Osoba za kontakt: Ljubica Marković, dir. Instituta PFV, tel. 064 821 66 13, e-mail: ljmarkovic@singidunum.ac.rs

 

Agenda u prilogu.