Pozivaju se svi studenti da se prijave za volontiranje na prvoj AirSoft manifestaciji otvorenoj za građanstvo, koja će biti održana od 2. do 4. septembra 2016. godine u blizini Lazarevca. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na mejl profesorke dr Ivane Damnjanović najdalje do ponedeljka, 29.08.2016. godine. Broj mesta za volontere je ograničen, te je poželjno prijaviti se što pre. Svi koji su zainteresovani se mogu više obavestiti na Facebook stranici Airsoft kluba A.S.K.A., dok je više informacija o samom događaju dostupno na posteru ispod.

Organizator ovog međunarodnog događaja, klub A.S.K.A., najpoznatiji je Airsof klub u našoj zemlji koji već ima dugu tradiciju i iskustvo. Airsoft predstavlja novi adrenalinski sport u kojem su učesnici deo strateške igre u realnom okruženju. Za sve ljubitelje video igara tog tipa ovo predstavlja realno/ 3D iskustvo.

Poster

Po prvi put je ovakva igra u našoj zemlji otvorena za opšte građanstvo. Volonteri će imati prilike da budu domaćini učesnicima iz brojnih klubova u našoj zemlji, ali i iz inostranih klubova iz Češke, Poljske, Slovenije, Hrvatske, Rumunije itd. Volonteri će imati priliku da dožive jedinstveno iskustvo u divnom prirodnom okruženju.

Ovakva vrsta događaja spada u usku tržišnu nišu turizma specijalnih interesovanja (vrlo specifična ciljna grupa, upotreba specifične opreme, posedovanje određenih veština i sl.). Budućnost turizma leži upravo u ovakvim nišama, te je ovo prilika za sve one koji se obrazuju u ovoj oblasti da budu u centru dešavanja i tako steknu nemerljivu konkurentsku prednost na tržištu. Za one koji vole da dožive nešto potpuno novo ovo je retka prilika da to i učine.

Uloga volontera je vrlo dragocena na ovakvom događaju. Svojim veštinama i radom možete doprineti da doživljaj posetilaca i učesnika bude potpun, a realizacija aktivnosti lakša i kvalitetnija. Za tu priliku će biti obezbeđena hrana, prevoz do lokacije strelišta Tamnava u Lazarevcu, zaštitna i prateća oprema.

Budite prvi volonteri na ovakvom događaju. Ne propuštajte jedinstvene prilike da se usavršavate,
razvijate mreže kontakata i doživite nova iskustva!