U četvrtak 14. marta 2019. godine na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum održan je događaj Moj start namenjen maturantima valjevskih srednjih škola. Ovo je bila prva u nizu radionica tokom meseca koji posvećujemo srednjoškolcima.

Singidunum Valjevo1

Maturanti su imali prilike da čuju, postave pitanja i dobiju praktične savete od uspešnih mladih ljudi okrenutih karijeri i profesionalnom razvoju. Bilo je zadovoljstvo čuti razvojne puteve naših diplomaca, Ane Gojković (asistent nabavke, Publik, Valjevo), Marije Đekić (asistent marketing menadžera, Europrom,Valjevo) i Bojana Veljkovića (sektor za računovodstvo, Kolubara, Lazarevac).

Singidunum Valjevo2

Takođe, svoja iskustva su podelile i studentkinje turizma i hotelijerstva, Aleksandra Vilotić i Milica Aćimović koje uspešno grade svoj poslovni portfolio i tokom studija kroz organizaciju mnogobrojnih manifestacija kao što su Kolubarski sajam vina i učešće u programu Erasmus+ u okviru oblasti studentske mobilnosti.

Singidunum Valjevo3

Neke od tema o kojima je bilo reči jesu adekvatan odabir fakulteta kao početne tačke u karijernom profilisanju, izazovi i prilike sa kojima se studenti susreću tokom studija, veštine i znanja koja ih čine konkuretnim na tržištu rada, pronalaženje posla, poimanje termina uspeh u savremenom društvu, balansiranje privatnih i poslovnih obaveza.

DSC_0231

Zahvaljujemo se studentima što su sa nama podelili svoje priče i uspeli da maturantima (a i nama) prenesu pozitivnu energiju i entuzijazam za daljim ličnim i profesionalnim usavršavanjem, a srednjoškolce pozivamo da nam se pridruže i u predstojećim manifestacijma.

Singidunum Valjevo5

DSC_0247

DSC_0238

DSC_0209