U saradnji sa Fakultetom za zdravstvenu negu Univerziteta u Mariboru, Slovenija, od školske 2018/2019. naši studenti imaju mogućnost nastavka obrazovanja na master akademskim studijama u oblasti Zdravstvene nege.

Drugi stepen akademskih studija realizovaće se na Fakultetu zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum u Valjevu, a po završetku studija studenti stiču zvanje Master zdravstvene nege. Diploma ove partnerske institucije, koja se nalazi u Evropskoj uniji, čini studente konkurentnijim na globalnom tržištu rada i proširuje mogućnosti zaposlenja.

Više o ovom programu možete pročitati na sajtu Fakulteta za zdravstvenu negu Univerziteta u Mariboru: https://bit.ly/2MG4MAh

Podsećamo da se osnovne akademske studije iz oblasti zdravstvene nege, u okviru studijskog programa Sestrinstvo na našem Fakultetu, realizuju od 2016. godine kada je ovaj program i akreditovan, a u toku je upis treće generacije studenata koji svoje studije počinju od oktobra u novoj, 2018/2019. školskoj godini.

master zdravstvena nega