Dvodnevna radionica na temu „Društvene mreže, optimizacija web stranica, e-commerce i poslovna komunikacija“ održana je 28. i 29. septembra u Banji Vrujci za preduzetnice iz regiona. Ovu radionicu veoma korisnu za unapređenje poslovanja vodili su predavači sa Poslovnog fakulteta Valjevo: dr Marko Marković, Katarina Plećić MA, Ivan Pantelić M.Sc i Jelena Kaljević M.Sc.

DSC_6786

DSC_6796

Značaj oglašavanja putem društvenih mreža u savremenom poslovanju, segmentacija i targetiranje korisnika društvenih mreža, tajna dobrog sadržaja koji se plasira, besplatno i plaćeno oglašavanje, SEO, E-commerce platforma – Praktična implementacija elektronske prodavnice firme korišćenjem CMS sistema – bile su pojedinačne stručne teme prezentovane i obražene sa preduzetnicama. Radionica je završena kratkom obukom u veštinama poslovne komunikacije.

DSC_6957

DSC_6967

Veliki broj postavljenih pitanja, diskusija o rešenjima i interesovanje za detaljnija uputstva pokazali su da su ovakve obuke veoma potrebne ukoliko preduzetnice/i imaju volju i nameru da svoje poslovanje urede i usmere ka savremenim rešenjima u poslovanju koja omogućavaju bolju pozicioniranost u poslu i na tržištu, bolju komunikaciju, brže i jeftinije poslovanje.

DSC_6963

 

DSC_6973