Dragi budući studenti,

Opredeljenje da nastavite studije na osnovnim i master akademskim studijama predstavlja značajnu Prodekan -250x350odluku koja će vas svrstati u elitu savremenog društva.
Studiranje na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija je izazov, posebno za vas koji želite da unapređujete sopstveni intelektualni kapital.

Jedna od ključnih prednosti studiranja na Fakultetu je multidisciplinarnost. Studenti pored teorijskih znanja, stiču i praktična koja se odnose na njihov studijski program i srodne programe. Na taj način se znanje i veštine oblikuju u sposobnosti koje čine studente spremnim za tržište rada.

Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija je preduzetnički orijentisan. To znači da se cilj preduzetničkog obrazovanja postiže delovanjem na preduzetničko razmišljanje u postojećim privrednim sistemima i podsticanje na otvaranje sopstvenih biznisa.

Različiti studijski programi predstavljaju konkurentsku prednost Fakulteta, jer omogućavaju umrežavanje studenata i zajednički rad na projektima od lokalnog, regionalnog i nacionalnog značaja. Neformalni karakter Fakulteta se ogleda u organizovanju Škole preduzetništva, Sajma vina, Sajma zdravlja, Biznis foruma, Trke preživljavanja i ostalih događaja koji doprinose integraciji iskustva, znanja, kontakata.

Dobrodošli na Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija i steknite obrazovanje koje će doprineti boljem kvalitetu Vašeg života i zadovoljstava koje život nosi!

Prof. dr Filip Đoković,

Prodekan Fakulteta zdravstvenih i poslovnih studija,
Univeritet Singidunum